Ta bort program från listan Användardefinierade program

Du kan ta bort ett program från listan över Program för tyst läge (automatiskt). När du har tagit bort programmet aktiveras inte Tyst läge (automatiskt) när programmet körs.

Du kan också ta bort ett program som redan körs i listan över Program för tyst läge (automatiskt). Är Tyst läge (automatiskt) redan aktiverat kommer det dock inte att avaktiveras förrän alla program i listan har körts färdigt. Det går inte att avaktivera Tyst läge (automatiskt) genom att ta bort ett program som körs från listan.

Så här tar du bort ett program

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Administrationsinställningar under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Användardefinierade program under Tyst läge (automatiskt) för upptäckt av i avsnittet Inställningar för Tyst läge.

4. Markera det program du vill ta bort i fönstret Program för tyst spelläge (automatiskt) och klicka på Ta bort.

5. Klicka på Ja i bekräftelserutan.

6. Klicka på Tillämpa i fönstret Program för tyst läge (automatiskt) och sedan på OK.

Om Användardefinierade program

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920788_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 03/10/2011