Lägga till program i listan Användardefinierade program

I listan Program för Tyst läge (automatiskt) kan du själv ange vilka program som ska aktivera det automatiska tysta läget. När du kör ett program som finns i listan aktiveras tyst läge (automatiskt).

Du kan lägga till ett program som redan körs i listan över Program för tyst läge (automatiskt). Norton 360 Online kommer dock inte att upptäcka att programmet körs och aktivera Tyst läge (automatiskt) förrän nästa gång du startar det angivna programmet.

Du kan endast lägga till program som har filnamnstillägget exe i listan över Program för Tyst läge (automatiskt).

Så här lägger du till ett program

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Administrationsinställningar under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Användardefinierade program under Tyst läge (automatiskt) för upptäckt av i inställningarna för tyst läge.

4. I fönstret Program för tyst läge (automatiskt) klickar du på Lägg till.

5. I dialogrutan Lägg till program kan du bläddra till den fil som du vill lägga till i listan Program för tyst spelläge (automatiskt).

6. Markera filen och klicka sedan på Öppna.

7. Klicka på OK i fönstret Program för tyst läge (automatiskt).

Om Användardefinierade program

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920785_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 24/08/2011