Information om tyst läge (manuellt) som aktiveras automatiskt.

När du tittar på en film, spelar spel eller gör en presentation körs programmet i fullskärmsläge. Norton 360 Online upptäcker att ett program körs i fullskärmsläge och aktiverar Tyst läge automatiskt. När Tyst läge aktiverats undertrycker Norton 360 Online de flesta varningar och stoppar bakgrundsaktiviteter. Endast de aktiviteter som handlar om att skydda datorn från virus och andra hot mot säkerheten kommer att köras. Minimala bakgrundsaktiviteter ser också till att datorn har hög prestanda. Aktiviteterna som stoppats körs när du avslutar aktiviteten som kördes i fullskärmsläge.

Aktivera Tyst läge om du inte vill bli störd under Media Center Extender-sessioner, vilket innebär att data från Media Center överförs till en underhållningsenhet, exempelvis en tv. Varningarna och meddelandena som visas under Media Center Extender-sessionen avbryter i vanliga fall överföringen mellan datorn och underhållningsenheten. Norton 360 Online identifierar Media Center Extender-sessionen som fullskärmsläge och aktiverar Tyst läge. När tyst läge är aktiverat undertrycker Norton 360 Online varningar och meddelanden och stoppar bakgrundsaktiviteter så att du inte blir störd när du använder alternativ för tyst läge, till exempel fullskärmsupptäckt och Media Center-program.

Inaktivera och aktivera Fullskärmsupptäckt

Om tyst läge

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920774_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 24/08/2011