Energisparläge

Energisparläget innebär att vissa bakgrundsjobb inte körs när datorn använder batteridrift. På så sätt håller batteriet längre på en laddning. Energisparläget är aktiverat som standard.

När läget är aktiverat stängs bakgrundsjobben i Norton 360 Online automatiskt av när datorn går över till batteridrift. Exempel på bakgrundsjobb är Norton-specifika uppgifter som automatiska uppdateringar av virusdefinitioner, sändningar till Norton Community Watch och fullständiga systemsökningar. Bakgrundsjobben återupptas när datorn ansluts till ett vägguttag.

I fönstret Norton-uppgifter visas en lista över bakgrundsjobben. Kolumnen Strömkälla i fönstret Norton-uppgifter visar vilken typ av strömförsörjning som krävs för att ett visst jobb ska köras. Bakgrundsjobb som visas som en batteriikon i kolumnen Strömkälla avbryts inte i Norton 360 Online.

Om Norton-uppgifter

Om administrationsinställningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920735_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011