Hantera webbadresser

Via Redigera inloggningar kan du se vilka webbadresser du har sparat inloggningsuppgifter till. Du ser webbadresserna till de webbplatser vars inloggningsinformation du har sparat i Redigera inloggningar.

Du har följande möjligheter när du sparar en inloggning:

• Snabbt öppna inloggningssidan på webbsidan

• Ändra webbadressen till inloggningssidan manuellt

Se till att den nya webbadressen har samma domän som den aktuella adressen.

• Visa det datum och det klockslag då du senast ändrade inställningar under Redigera inloggningar

Så här öppnar du inloggningssidan

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera i raden Redigera inloggningar under Identity Safe.

3. I fönstret Redigera inloggningar går du till Inloggningar och markerar inloggningen som är kopplad till den webbplats som du vill öppna.

Om du sparat inloggningen i en mapp dubbelklickar du på mappen och markerar inloggningen.

4. Klicka på den webbadress du vill öppna bredvid Adress under Detaljer.

5. Klicka på Stäng.

Så här ändrar du adressen till inloggningssidan:

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera i raden Redigera inloggningar under Identity Safe.

3. I fönstret Redigera inloggningar går du till Inloggningar och markerar inloggningen som är kopplad till den webbplats som du vill öppna.

4. Under Detaljer klickar du på Ändra vid Adress.

5. I fönstret Uppdatera webbadress skriver du in den nya webbadressen i rutan Skriv ny webbadress här.

Kontrollera att du anger en giltig webbadress och att den inleds med http.

6. Klicka på OK.

7. Klicka på Stäng i fönstret Redigera inloggningar.

Redigera inloggningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920718_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011