Uppgradera din Norton-produkt

Om du har en pågående prenumeration kan du uppgradera Norton-produkten till den senaste versionen kostnadsfritt.

För att titta efter tillgänglighet, klicka på Hjälp > Sök efter ny version i Norton-produktens fönster. Om en ny version finns tillgänglig följer du anvisningarna på skärmen för att ladda ner den nya produkten. Nya versioner innehåller produktförbättringar som ger bättre skydd, så NortonLifeLock rekommenderar att du alltid uppgraderar om det finns en ny version tillgänglig.

Efter nedladdningen uppmanas du att utföra en automatisk installation. Se till att du sparar viktiga filer, exempelvis bilder och finansiell information, innan den nya versionen installeras.

När uppgraderingen är slutförd har du samma prenumerationsstatus som med den tidigare produktversionen. Anta att du har 200 dagar kvar av nuvarande prenumeration och uppgraderar till den senaste versionen. Prenumerationsstatus överförs och du har fortfarande 200 dagar kvar på prenumerationen.

Det kan hända att uppgraderingen inte fungerar om webbläsaren inte är kompatibel med Nortons servrar. De webbläsare som stöds är Internet Explorer 11 eller senare, Chrome 30 eller senare, Firefox 27 eller senare Safari 7 eller senare och Opera 17 eller senare.

Produktuppgraderingar skiljer sig från skyddsuppdateringar som bearbetas av LiveUpdate. Här följer de viktigaste skillnaderna:

• En uppgradering innebär att du laddar ner och installerar en helt ny version av programmet.

• Skyddsuppdateringar är filer som innebär att dina Norton-produkter uppdateras med den senaste tekniken för virusskydd.

Även om du har den senaste versionen bör du också se till att ha alla de senaste skyddsuppdateringarna. Med LiveUpdate kan du ladda ner och installera skyddsuppdateringar automatiskt. Du kan köra Live Update eller aktivera Automatisk LiveUpdate för att få de senaste uppdateringarna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920708
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 06/01/2021