Övervaka bakgrundsjobb i Norton 360 Online

Via Norton-uppgifter får du information om bakgrundsjobb som körs i Norton 360 Online och möjlighet att övervaka dessa. De flesta bakgrundsjobb i Norton 360 Online körs när datorn inte används. I och med detta påverkas inte prestanda när du använder datorn. Men du kan när som helst starta och stoppa uppgifter. Du har också möjlighet att ange en Tidsgräns för inaktivitet. När Tidsgräns för inaktivitet har uppnåtts betraktas datorn som inaktiv och bakgrundsjobben i Norton 360 Online påbörjas. Datorns status (om den är inaktiv eller inte) visas i fältet Nedräkning vid inaktivitet. Du kan också visa processor- och minnesdiagram för att få information om datorns prestanda.

Så här övervakar du bakgrundsjobb:

1. Klicka på Prestanda i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Norton-uppgifter i fönstret Prestanda.

3. I fönstret Norton-uppgifter visas informationen om bakgrundsjobben.

4. Gör något av följande:

• Klicka på uppspelningsikonen (bredvid jobbet i fråga) för att köra ett bakgrundsjobb.

• Klicka på stoppikonen (bredvid jobbet i fråga) om du vill stoppa körningen.

5. Klicka på Stäng.

Om Norton-uppgifter

Ange Tidsgräns för inaktivitet

Om System Insight

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920685_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011