Säkerhetsbegäran

Download Insight tillhandahåller information om hur säkra filerna du laddar ned är. Du får reda på om det är säkert att installera filerna eller inte. Informationen kan därefter ligga till grund för ditt beslut. Kanske vill du köra filen, installera den, avbryta installationen eller ta bort filen från datorn.

Du kan stänga av Download Insight via alternativet Download Intelligence. Som standard är alternativet aktiverat. Det kan finnas tillfällen när du vill avaktivera Download Insight. Du kanske vill ladda ned en fil som bedöms vara osäker. I sådana fall måste du avaktivera Download Intelligence. Om du inte gör det tas filen nämligen bort från datorn.

Tänk på att säkerheten äventyras när Download Insight är avstängt eftersom datorn inte skyddas mot skadliga program från Internet. Du bör därför aktivera funktionen så snart som möjligt igen. Via fönstret Säkerhetsbegäran kan du avaktivera Download Insight under en viss tid. Bestäm hur länge Download Insight ska vara avaktiverat med hjälp av listrutan.

Du kan alltid säkra datorn genom att aktivera Download Insight manuellt innan den angivna tiden löper ut.

Om Download Insight

Avaktivera och aktivera Download Intelligence

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920677_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 09/02/2011