Avaktivera och aktivera Download Intelligence

Download Insight skyddar datorn mot alla osäkra filer som du kör efter att du har laddad ner dem via webbläsaren. Alternativet Download Intelligence är aktiverat som standard. När Download Insight är aktiverat får du säkerhetsomdömen om de körbara filer du laddar ned. Det säkerhetsomdöme som du får i Download Insight visar om det är säkert att installera filerna eller inte.

Det kan finnas tillfällen när du vill avaktivera Download Insight. Om du exempelvis ändå vill ladda ner en fil fast den bedöms vara osäker. I sådana fall måste du inaktivera Download Insight så att Norton 360 Online tillåter att filen laddas ned. Om du inte gör det tas filen bort från datorn.

Du kan inaktivera eller aktivera Download Insight via Download Intelligence.

Så här inaktiverar du Download Intelligence

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Brandvägg under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Flytta På/Av -omkopplaren till höger ( Av ) på raden Download Intelligence på fliken Intrångsskydd och webbläsarskydd.

4. Klicka på Verkställ i fönstret Inställningar.

5. I listrutan Välj varaktighet i dialogrutan Säkerhetsbegäran väljer du hur länge du vill att funktionen Download Insight ska vara avstängd. Klicka sedan på OK.

6. I fönstret Inställningar klickar du på Verkställ och sedan på Stäng.

Så här aktiverar du Download Intelligence

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Brandvägg under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Flytta På/Av -omkopplaren till vänster ( ) på raden Download Intelligence på fliken Intrångsskydd och webbläsarskydd.

4. I fönstret Inställningar klickar du på Verkställ och sedan på Stäng.

Om Download Insight

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920640_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011