Om att skapa Identity Safe-valv

Identity Safe hjälper dig att hantera känslig information och förbättrar säkerheten när du gör transaktioner på Internet. Med de olika funktionerna i Identity Safe kan du på ett säkert sätt lagra dina personliga uppgifter såsom adress, inloggningsuppgifter, lösenord och kontokortsuppgifter.

Med Identity Safe kan du skapa ett lokalt valv för varje Windows-användarkonto.

Du kan skapa Identity Safe-valv från Identity Safe -delen under Identitetsskydd i fönstret Inställningar.

Om Identity Safe-valv

Importera inloggningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920634_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011