Om Identity Safe-valv

Du kan skapa ett lokalt valv för varje Windows-användarkonto på datorn. Inställningarna och uppgifterna i Identity Safe är specifika för varje lokalt valv. Det går inte att komma åt uppgifter som sparats i ett Windows-användarkonto från ett annat konto. På så sätt kan du skydda känsliga uppgifter så att inte andra som använder datorn får tag på dem.

Symantec rekommenderar att du skapar flera Windows-konton och lösenordsskyddar dessa om du tänker dela datorn med flera användare.

Om du har lagrat Identity Safe-data på externa enheter från tidigare versioner av Norton 360 Online så kan du konvertera den flyttbara profilen till ett lokalt valv. När du ansluter din externa enhet till datorn så innehåller Identity Safe -menyn i Norton-verktygsfältet ett alternativ för att sammanfoga Identity Safe-data från din flyttbara profil. Du kan sammanfoga data från den flyttbara profilen till ditt lokala valv.

Förutom att spara inloggningar, kort och anteckningar så kan du även använda ditt Identity Safe-valv på följande sätt:

• Importera dina Identity Safe-uppgifter från en fil som du har säkerhetskopierat. Du kan också importera uppgifter som du har i en flyttbar profil från en äldre version av produkten till den nyaste versionen.

• Exportera Identity Safe-data till en dat-fil.

• Återställa Identity Safe.

Om att skapa Identity Safe-valv

Skapa lokalt valv

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920623_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 19/04/2011