Visa listan över sårbara program

I fönstret Sårbarhetsskydd visas en utförlig lista över program med kända sårbarheter, som Norton 360 Online ger dig skydd mot.

Du kan få information om vad ett visst program heter, vem som har tillverkat det och hur många svaga punkter som döljer sig i programmet. Du kan också klicka på programnamnet för att få mer information om de svaga punkterna.

Så här öppnar du listan över program med svaga punkter

1. Klicka på Uppgifter i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Kontrollera Sårbarhetsskydd under Allmänna uppgifter i fönstret Uppgifter.

3. Klicka på Stäng när du har läst igenom listan.

Om sårbarhetsskydd

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920614_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 14/03/2011