Uppdatera webbadress

Via Identity Safe kan du ändra webbadressen till den sida vars inloggningsuppgifter du har sparat. Markera Uppdatera webbadress om du vill ändra webbadressen. Den nya webbadressen måste ha samma domän som den aktuella adressen. Du kan exempelvis ändra webbadressen http://www.symantec.com till http://www.symantec.com/norton/support.jsp. Du kan dock inte ändra adressen till http://www.symantec.edu.

Kontrollera att du anger rätt webbadress.

Hantera webbadresser

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920601_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/07/2009