Inhämta historik om processor- och minnesanvändning

Alternativen under Zooma innehåller också information om processor- och minnesanvändning sett över tid. Om du exempelvis väljer 1 d visar Norton 360 Online information om processor- och minnesanvändning en dag tillbaka i tiden.

Så här visar du historik om processor- och minnesanvändning:

1. Klicka på Prestanda i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Gör något av följande i fönstret Prestanda :

• Klicka på fliken Processor om du vill visa diagrammet över processoranvändning.

• Klicka på fliken Minne om du vill visa diagrammet över minnesanvändning.

3. Gör något av följande:

• Om du vill inhämta historik en dag tillbaka i tiden klickar du på 1 d.

• Om du vill inhämta historik en vecka tillbaka i tiden klickar du på 1 v.

• Om du vill inhämta historik en månad tillbaka i tiden klickar du på 1 m.

Om processor- och minnesdiagram

Visa processor- och minnesdiagram

Identifiera resurskrävande processer

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920567_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011