Öppna fönstret Prestanda

I System Insight får du en överblick över systemaktiviteterna på datorn. Informationen visas i fönstret Prestanda. Fönstret Prestanda visas information om systemaktivitet, processoranvändning och om Norton-processer som körs i bakgrunden. Här visas även information från Norton Insight och du har möjlighet att defragmentera startvolymen.

Så här öppnar du fönstret Prestanda

  • Klicka på Prestanda i huvudfönstret i Norton 360 Online.

Om System Insight

Om processor- och minnesdiagram

Om övervakningar av systemaktiviteter

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v23920548_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 29/03/2011