SONAR-aktivitet

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) identifierar nya hot utifrån programbeteenden. SONAR söker efter och skyddar datorn från skadlig kod innan virusdefinitionerna finns tillgängliga via LiveUpdate. I SONAR -kategorin visas information om säkerhetsrisker som identifieras av funktionen.

Här får du även information om vilka aktiviteter som modifierar datorns konfiguration eller inställningar. Alternativet Mer detaljer i denna kategori ger information om vilka resurser som påverkas av aktiviteten.

Visa objekt i Säkerhetshistorik

Om Säkerhetshistorik

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20628125_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 24/08/2011