Hantera säkerhetskopieringar

När säkerhetskopians storlek är större än säkerhetskopians plats, varnar Norton 360 Online och ger dig alternativ. Du kan välja en annan plats till säkerhetskopian som har tillräckligt med utrymme. Du kan även undanta några filer från säkerhetskopieringen.

Välj mellan följande alternativ:

Byt till en destination som passar min uppsättning säkerhetskopior

Byter säkerhetskopians lagringsplats till ett annat backupmål med tillräckligt lagringsutrymme

Du kan välja målet från listan med tillgängliga backupmål som har hög lagringskapacitet. På detta sätt behöver du inte undanta filer från din säkerhetskopia.

Minska storleken på din säkerhetskopia genom att avmarkera kategorier eller filer i en kategori

Undanta filer eller filkategorier från säkerhetskopian för att minska säkerhetskopians storlek.

Du kan undanta filer från säkerhetskopian för att minska säkerhetskopians storlek.

Ignorera och fortsätt säkerhetskopieringen

Här kan du ignorera varningen och fortsätta med säkerhetskopieringen för en viss uppsättning

Undanta filer och mappar från säkerhetskopiering

Välja en plats för säkerhetskopian

Ta bort tidigare säkerhetskopierade filer

Om lösningar på problem som kan uppstå vid säkerhetskopiering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20626888_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/07/2011