Information om LiveUpdate

Symantec-produkter laddar regelbundet ner nya skyddsuppdateringar och produktuppdateringar från Symantecs servrar. Definitionsuppdateringarna skyddar datorn från de senaste virusen och okända säkerhetshoten. Med hjälp av LiveUpdate-teknik får du med Symantec-produkter hjälp att hitta och installera de här uppdateringarna.

Det tar en liten stund för LiveUpdate att ladda ner definitionsuppdateringarna och programuppdateringarna. Du kan välja Effektiva virusdefinitioner för att minska nerladdningstiden, installationstiden och minnesförbrukningen eftersom denna funktion är en en underuppsättning virusdefinitioner. Alternativet Effektiva virusdefinitioner finns på fliken Sökningar och risker i Antivirus -inställningsfönstret. Du kan avbryta LiveUpdate-sessionen när som helst.

Med LiveUpdate hämtas dessa uppdateringar till datorn via din Internetanslutning. Om proxyservrar används för anslutning till Internet i ditt nätverk så använder LiveUpdate proxyinställningarna i din produkt för att ladda ned de senaste uppdateringarna. Konfigurera proxyinställningarna för nätverket via alternativet Inställningar för nätverksproxy i Administrationsinställningar.

Om program- och definitionsuppdateringar

Om effektiva virusdefinitioner

Inaktivera och aktivera Automatisk LiveUpdate

Om Inställningar för nätverksproxy

Om Läge för bredbandsmätare

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v2035127_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 17/10/2011