Markera vilka filer som ska tas bort från säkerhetskopian

Du har möjlighet att ta bort filer som du inte längre behöver. Om du har begränsat med lagringsutrymme på platsen med de säkerhetskopierade filer så kan det vara en bra idé att ta bort filer som du inte längre har användning för.

Du kan söka efter filer eller mappar per namn för att ta bort dem från uppsättningen. Du kan ange hela fil- eller mappnamnet, eller en del av det. Du kan också söka efter filer med ett visst filnamnstillägg. I sökresultatet visas de träffar som stämmer in på dina sökkriterier. När du söker mappnamn så visas de filer som är lagrade i de säkerhetskopierade mapparna i listan Säkerhetskopieringspost.

Du kan använda jokertecken, som asterisker (*) eller frågetecken (?) när du söker efter fil- och mappnamn.

Norton 360 Online hittar automatiskt alla filerna i säkerhetskopian du väljer. Filkategorier som hör till säkerhetskopieringsuppsättningen som du markerade för borttagning visas i Norton 360 Online. Filkategorierna visas i det vänstra fältet under Kategori.

De olika alternativen som finns i det vänstra fältet under Kategori är:

Alla filtyper

Här kan du se alla säkerhetskopierade filer i en säkerhetskopiering.

Filkategorier

Alla filkategorier som du tidigare har säkerhetskopierat visas i vänsterpanelen. När du klickar på en filkategori så visas alla säkerhetskopierade filer som tillhör den kategorin i högerpanelen.

Där ser du vad det är för filer, hur stora de är och vilket datum de senast säkerhetskopierades

Mappar

Här kan du se alla säkerhetskopierade mappar som innehåller filer i en säkerhetskopiering.

Du kan se ursprungsplatsen för filen som tillhör den säkerhetskopia du väljer.

Om du inte kan se hela sökvägen till en fil kan du hålla muspekaren över den vilket gör att hela sökvägen visas.

Valda filer

Du kan se alla filer och mappar som du väljer att ta bort.

Längst ned i fönstret visas antalet filer som ska tas bort och deras sammanlagda storlek.

Du kan ta bort filer på följande sätt:

• Markera eller avmarkera kryssrutan intill filnamnet.

• Markera eller avmarkera kryssrutan Säkerhetskopieringspost för att inkludera eller undanta alla filer i en uppsättning.

När du har valt filerna kan du ta bort dem via alternativet Ta bort markerade.

Ta bort tidigare säkerhetskopierade filer

Ta bort en säkerhetskopiering

Om lösningar på problem som kan uppstå vid säkerhetskopiering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19853778_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011