Välj säkerhetskopieringsuppsättning för att ta bort filer

Du kan välja en uppsättning i listrutan om du vill ta bort filer som du säkerhetskopierat. I listan visas bland annat information om antal filer och säkerhetskopians storlek .

När du har valt säkerhetskopieringsuppsättning öppnas ett fönster där du kan se vilka filer som ingår i säkerhetskopian.

Ta bort en säkerhetskopiering

Undanta filer och mappar från säkerhetskopiering

Ta bort tidigare säkerhetskopierade filer

Om lösningar på problem som kan uppstå vid säkerhetskopiering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19853775_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/07/2011