Manuell karantän

I fönstret Manuell karantän kan du sätta en säkerhetsrisk i karantän. När du sätter ett objekt i karantän isoleras det från resten av datorn, och har då inga möjligheter att smitta andra filer och program på datorn.

Markera den fil du vill sätta i karantän och ange en beskrivning i detta fönster. När du sätter en fil i karantän tas den filen bort från hårddisken. Detta innebär att de processer som är associerade med den fil som är satt i karantän avbryts.

Du måste spara och stänga alla öppna program på datorn innan du kan sätta en fil i karantän.

Visa objekt i Säkerhetshistorik

Hantera objekt i Karantän

Lägga till ett objekt i karantän

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19828940_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 10/02/2011