Visa säkerhetskopieringsfiler på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering.

Med Nortons diskenhet för säkerhetskopiering kan du visa de filer som säkerhetskopierats. Du kan visa Nortons diskenhet för säkerhetskopiering när du har konfigurerat inställningarna för säkerhetskopiering.

Om du säkerhetskopierade till en mediaenhet, se till att enheten är på och ansluten till din dator. Du kan sedan se filerna i Nortons diskenhet för säkerhetskopiering.

Visa säkerhetskopieringsfiler på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering

1. Klicka på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering i Windows Explorer.

2. Markera platsen för säkerhetskopieringen och gå till den uppsättning som innehåller de säkerhetskopierade filerna.

Om Nortons diskenhet för säkerhetskopiering

Återställa en fil från en säkerhetskopia på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering

Ta bort en fil från en säkerhetskopia på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering

Återställa filer

Om lösningar på problem som kan uppstå vid säkerhetskopiering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19828933_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011