Ta bort en fil från en säkerhetskopia på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering

Du kan markera och ta bort en fil från en säkerhetskopieringsuppsättning på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering. Norton 360 Online säkerhetskopierar inte den borttagna filen vid nästa säkerhetskopiering. Du kan också klicka på filen för att öppna och granska filens innehåll innan du återställer den.

Ta bort en fil från en säkerhetskopieringsuppsättning på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering

1. Klicka på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering i Windows Explorer.

2. Markera plats för säkerhetskopieringen och gå till den säkerhetskopieringsuppsättning som innehåller de säkerhetskopierade filerna.

3. Gör något av följande:

• Högerklicka på filerna som du vill ta bort och klicka på Ta bort.

• Markera filen och klicka sedan på Ta bort.

Om Nortons diskenhet för säkerhetskopiering

Återställa en fil från en säkerhetskopia på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering

Visa säkerhetskopieringsfiler på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering.

Återställa filer

Om lösningar på problem som kan uppstå vid säkerhetskopiering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19828930_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011