Skapa en ny säkerhetskopia

Du kan skapa flera säkerhetskopior med olika konfigurationer. Du kan till exempel skapa en säkerhetskopiering av dina bildfiler till din lokala hårddisk. Du kan skapa en annan säkerhetskopia av dina videofiler till en cd-skiva. Det går även att konfigurera olika scheman för varje säkerhetskopieringsuppsättning.

Om du skapar en ny säkerhetskopieringsuppsättning används standardkonfigurationen. Du kan ändra inställningarna om de inte passar dig.

Du kan identifiera varje säkerhetskopia genom dess namn. Standardnamnet för säkerhetskopieringsuppsättningen är Standarduppsättning. Du kan även spara uppsättningen med standardnamnet. Men när du skapar en ny säkerhetskopieringsuppsättning måste du ange ett namn för den. Namnet på säkerhetskopian får inte vara längre än 32 alfanumeriska tecken. Du kan inte skapa fler än 10 uppsättningar för säkerhetskopiering.

Skapa en ny säkerhetskopieringsuppsättning

1. Klicka på Säkerhetskopiering i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera säkerhetskopior.

2. Klicka på Skapa ny säkerhetskopia på fliken Sammanfattning under Vad du kan göra.

3. Ange ett namn på säkerhetskopian i fönstret som öppnas, och klicka sedan på OK.

4. Välj en filkategori på fliken Vad under Vilka filtyper.

5. Klicka på Spara inställningar i fönstret Hantera säkerhetskopiering.

Lägga till filer och mappar i en säkerhetskopia

Undanta filer och mappar från säkerhetskopiering

Ta bort en säkerhetskopiering

Om säkerhetskopieringsuppsättningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19828923_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011