Återställa en kategori för säkerhetskopiering till standardfilnamnstillägg

Du kan återställa en filkategori till standardlistan över filnamnstillägg Standardfilnamnsstillägget som du tidigare tagit bort återställs när du återställer filkategorin, och filnamnstilläggen som du lagt till tas bort.

Så här återställs en kategori för säkerhetskopiering för standardfilnamnstillägg

1. Klicka på Säkerhetskopiering i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera säkerhetskopior.

2. Markera Redigera filtyper på fliken Vad bredvid Filtyp.

3. Klicka på Konfigurera bredvid filkategorin under Filtyper.

4. Klicka på Återställ standardinställningar i fönstret som visas.

5. Klicka på Spara.

Om filnamnstillägg vid säkerhetskopiering

Lägga till eller redigera ett filnamnstillägg i en filkategori

Ta bort ett filnamnstillägg från en säkerhetskopieringskategori

Ändra eller byta namn på en säkerhetskopia

Om filkategorier för säkerhetskopiering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19828886_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011