Ta bort ett filnamnstillägg från en säkerhetskopieringskategori

Varje filkategori innehåller en lista över filnamnstillägg. Du kan emellertid ta bort ett standardfilnamnstillägg eller ett filnamnstillägg som du har lagt till i en filkategori för säkerhetskopiering. Filer med det filnamnstillägg som du har tagit bort identifieras och säkerhetskopieras inte nästa gång du gör en säkerhetskopiering. Anta t.ex. att du inte vill säkerhetskopiera dokument med filnamnstillägget rtf i kategorin Office-dokument. I så fall tar du bort filnamnstillägget rtf från den kategorin.

Så här tar du bort ett filnamnstillägg från en säkerhetskopieringskategori

1. Klicka på Säkerhetskopiering i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera säkerhetskopior.

2. Markera Redigera filtyper på fliken Vad bredvid Filtyp.

3. Klicka på Konfigurera bredvid filkategorin under Filtyper.

4. Markera filnamnstillägget i fönstret som visas och klicka sedan på Ta bort.

5. Klicka på Spara.

Om filnamnstillägg vid säkerhetskopiering

Lägga till eller redigera ett filnamnstillägg i en filkategori

Återställa en kategori för säkerhetskopiering till standardfilnamnstillägg

Ändra eller byta namn på en säkerhetskopia

Om filkategorier för säkerhetskopiering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19828879_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011