Lägga till eller redigera ett filnamnstillägg i en filkategori

Varje filkategori består av en lista över filnamnstillägg. Du kan emellertid ta bort ett filnamnstillägg från en säkerhetskopieringskategori. Norton 360 Online identifierar filer med det filnamnstillägg som du lagt till och säkerhetskopierar dem i den filkategorin. Om du till exempel vill säkerhetskopiera dokument med ett .fm-tillägg i kategorin Office-dokument, kan du lägga till .fm-tillägget i den kategorin.

Du kan även redigera ett befintligt filnamnstillägg eller ett filnamnstillägg som du lagt till.

Filnamnstillägget får innehålla högst 10 tecken.

Så här tar du bort ett filnamnstillägg från en filkategori

1. Klicka på Säkerhetskopiering i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera säkerhetskopior.

2. Markera Redigera filtyper på fliken Vad bredvid Filtyp.

3. Klicka på Konfigurera bredvid filkategorin under Filtyper.

4. Klicka på Lägg till ny i fönstret som visas.

5. Ange det filnamnstillägg som ska läggas till.

6. Klicka på OK.

7. Klicka på Spara.

Så här redigerar du ett filnamnstillägg från en filkategori

1. Klicka på Säkerhetskopiering i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera säkerhetskopior.

2. Markera Redigera filtyper på fliken Vad bredvid Filtyp.

3. Klicka på Konfigurera bredvid filkategorin under Filtyper.

4. Markera det filnamnstillägg som du vill redigera i fönstret som visas och klicka sedan på Redigera.

5. Redigera filnamnstillägget

6. Klicka på OK.

7. Klicka på Spara.

Ta bort ett filnamnstillägg från en säkerhetskopieringskategori

Återställa en kategori för säkerhetskopiering till standardfilnamnstillägg

Om filnamnstillägg vid säkerhetskopiering

Ändra eller byta namn på en säkerhetskopia

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19828861_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011