Rensa Firefox

När du läser en webbsida laddar din webbläsare ned texten och bilderna som utgör sidans innehåll. När du läst färdigt sidan, kan webbläsaren lämna kvar det nedladdade innehållet på din dator. Det nedladdade innehållet hjälper att visa webbsidan snabbare om du vill öppna sidan igen. Dessa webbläsarfiler ackumuleras med tiden. Webbläsarhistoriken och bokmärkena tar också upp diskutrymme.

Norton 360 Online rensar automatiskt bort nedladdade filer, tillfälliga filer och andra oönskade filer som skapades när du använde Internet Explorer. Om du använder Firefox som webbläsare måste du aktivera det här alternativet för att rensa bort tillfälliga filer.

Alternativet Rensa Firefox är bara tillgängligt om Firefox är installerat på din dator.

Följande alternativ är tillgängliga under Rensa Firefox :

Rensning av tillfälliga Firefox-filer

Rensar tillfälliga filer som lagras i webbläsaren Firefox när du besöker webbplatser

Det här alternativet är aktiverat som standard.

Rensa Firefox-historik

Rensar historik och bokmärken som lagras i webbläsaren Firefox när du besöker webbplatser

Det här alternativet är inaktiverat som standard.

Utföra genomsökning för att rensa upp på hårddisken

Om rensning av onödiga filer på hårddisken

Om datoroptimering

Om administrationsinställningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19816135_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 26/07/2011