Säkerhetshistorik - avancerade detaljer

I fönstret Säkerhetshistorik - avancerade detaljer visas mer information om de objekt du väljer i de olika vyerna i Säkerhetshistorik. Du kan även utföra alla åtgärder som finns för det valda objektet, till exempel Lita på eller Begränsa ett nätverk från det här fönstret.

Den avancerade informationen om objektet som du valde i listrutan Visa i Säkerhetshistorik presenteras under följande kategorier i Norton 360 Online:

• Varningssammanfattning

I fältet Varningssammanfattning visas följande information om objektet:

Risknivå

Visar risknivån för det valda objektet.

De olika risknivåerna är Hög, Medel, Låg och Info.

Aktivitet

Här visas den aktivitet som utfördes av Norton 360 Online.

Datum och klockslag

Visar datum och klockslag för aktiviteten.

Status

Visar status för åtgärden som vidtagits för objektet.

Rekommenderad åtgärd

Här visas de åtgärder som du kan behöva vidta.

• Avancerade detaljer

I fältet Avancerade detaljer visas detaljerad information om objektet. Du får information om risknivå, riskkategori, sändningsdatum, riskbeskrivning och rekommenderade åtgärder för olika säkerhetshistorikobjekt.

• Åtgärder

Alternativen i fältet Åtgärder varierar beroende på vilka alternativ du väljer i listrutan Visa i fönstret Säkerhetshistorik. Följande alternativ finns:

Lita på

Tillåter alla datorer i det valda nätverket att kommunicera med din dator.

Alternativet är tillgängligt i vyn Brandvägg - Nätverk och anslutningar.

Begränsa

Blockerar åtkomst till eller från den valda datorn eller till alla oklassificerade datorer i det valda nätverket.

Alternativet är tillgängligt i vyn Brandvägg - Nätverk och anslutningar.

Ta bort Pålitlighet

Tar bort pålitlighetsstatus från den valda datorn eller från alla oklassificerade datorer i det valda nätverket.

Alternativet är tillgängligt i vyn Brandvägg - Nätverk och anslutningar.

Ta bort begränsning

Tar bort begränsningsstatus från den valda datorn eller från alla oklassificerade datorer i det valda nätverket.

Alternativet är tillgängligt i vyn Brandvägg - Nätverk och anslutningar.

Tillåt

Gör så att det valda programmet får tillgång till Internet.

Alternativet är tillgängligt i vyn Brandvägg - Aktiviteter.

Visa regel

Den här åtgärden visar den brandväggsregel som används för att kontrollera försök till Internetåtkomst för det program som valts i fönstret Programkontroll i Norton 360 Online.

Alternativet är tillgängligt i vyn Brandvägg - Aktiviteter.

Meddela mig inte

Förhindrar Norton 360 Online från att meddela dig när det blockerar vald angreppssignatur i framtiden.

Alternativet är tillgängligt i vyn Intrångsskydd.

Meddela mig

Tillåter Norton 360 Online att meddela dig när det blockerar vald angreppssignatur i framtiden.

Alternativet är tillgängligt i vyn Intrångsskydd.

• Riskhantering

I fältet Riskhantering visas länkar till allmän information om det valda objektet. För en del av objekten i Säkerhetshistorik får du åtkomst till motsvarande inställningsfält i Norton 360 Online-fönstret.

Om Säkerhetshistorik

Om fönstret Säkerhetshistorik - Avancerade detaljer

Visa objekt i Säkerhetshistorik