Nortons verktygsfält

När du har installerat Norton-produkten uppmanas du att lägga till Nortons verktygsfält i webbläsaren Internet Explorer.

I Nortons verktygsfält finns följande alternativ:

Norton -menyn

Ger dig åtkomst till webbinställningar och andra inställningar.

Åtkomst till inställningar för identitetsskydd och övriga inställningar.

I Norton -menyn finns följande alternativ:

• Rapportera webbplats

• Aktivera Norton Safe Share / Inaktivera Norton Safe Share

• Gå till webbplatsen för Norton Safe Web

• Hjälp

Navigera till ikonen för Password Manager-hemsidan

Här får du åtkomst till Password Manager-uppgifter som lagrats i ditt molnvalv. Du kan lägga till, redigera eller ta bort inloggningar, kort och anteckningar i det här avsnittet.

Du kan använda Norton Safe Search för att förbättra dina sökningar på webben. I Norton Safe Search används Ask.com för att ta fram sökresultat. Norton Safe Search genererar sökresultaten baserat på webbplatsens säkerhetsstatus och Nortons bedömningsikon visas för vart och ett av sökresultaten.

Du kan även ställa in den här sidan som standardstartsida.

Norton Safe Search

Du kan använda Norton Safe Search för att förbättra dina sökningar på webben. I Norton Safe Search används Ask.com för att ta fram sökresultat. Norton Safe Search genererar sökresultaten baserat på webbplatsens säkerhetsstatus och Nortons bedömningsikon visas för vart och ett av sökresultaten.

Safe Web -indikatorn

Informerar om webbplatser du besöker är säkra eller misstänkta.

Med alternativen Skydd mot nätfiske och Norton Safe analyseras säkerhetsnivån på webbplatserna du besöker. Resultatet visas sedan i popupfönstret Norton Safe Web.

Klicka på Safe Web-indikatorn för att visa information om hoten i popupfönstret Norton Safe Web. Om du misstänker att resultatet inte stämmer använder du alternativet Rapportera webbplats för att meddela Symantec om att vidare utvärdering krävs.

meny för valvet är öppet/valvet är stängt

Här kan du granska inloggningar som du har sparat i Password Manager.

En del webbplatser kräver inloggningsinformation. Du kan använda menyn valvet är öppet för att fylla i information på sådana webbplatser. Menyn valvet är öppet visar listan över sparade inloggningar. Välj en inloggning i listan och använd den för att logga in på webbplatsen.

Menyn valvet är öppet är inte tillgänglig i Nortons verktygsfält i Firefox-webbläsaren.

Följande ikoner är tillgängliga längst ned i menyn valvet är öppet :

• Öppna ifyllningsassistenten:

Här kan du visa ifyllningsassistenten som visas på höger sida i webbläsaren. Du kan dra och släppa identiteter från ifyllningsassistentfältet för att fylla i fält på webbplatsen.

• Öppna Norton Password Manager:

Ger dig åtkomst till huvudfönstret för Norton Password Manager.

• Stäng valvet:

Här kan du visa status (öppet/stängt) för valvet. Du kan klicka på alternativet att stänga valvet.

Du måste stänga huvudfönstret Norton Password Manager innan du stänger valvet via verktygsfältet.

Du måste vara inloggad i ett Password Manager-valv för att komma åt menyn valvet är öppet.

Dela via

Här kan du dela webbplatsen med dina vänner via populära nätverksplatser som Facebook, Twitter, LinkedIn, Yahoo Mail, Hotmail eller Google Mail. Det går däremot inte att dela webbplatser med eventuella säkerhetshot.

Inställningsikon ( ••• )

Här kan du konfigurera inställningarna för Nortons verktygsfält och Norton Password Manager.

Följande alternativ finns:

• Alternativ för verktygsfält : Här kan du aktivera eller inaktivera funktionerna för Norton Safe Search och Norton Safe Share i verktygsfältet. Du kan även aktivera eller inaktivera Nortons hemsida om du har angett den som din standardhemsida.

• Standardsökinställningar : Här kan du ändra standardsökinställningarna i din webbläsare. När du klickar på det här alternativet, får du åtkomst till anvisningar för ändring av standardsökinställningarna.

• Öppna inställningarna för Password Manager : Här kan du konfigurera Password Manager så att du kommer åt det från olika enheter och kan använda det på ett effektivare och smartare sätt.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19802710
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/06/2019