Inaktivera och aktivera Identity Safe

Identity Safe hjälper dig att hantera dina inloggningsuppgifter och förbättrar säkerheten när du gör transaktioner på Internet. Med hjälp av de olika funktionerna i Identity Safe kan du hantera personuppgifter, exempelvis adresser, födelsedatum och kontokortsinformation. Med hjälp av inloggninguppgifter, kort och anteckningar kan du lagra och använda din personliga information på ett säkert sätt.

Du kan inaktivera eller aktivera Identity Safe via Snabbkontroller i fönstret Inställningar eller via fönstret Inställningar för Identitetsskydd.

När du aktiverar Identity Safe måste du logga in på Identity Safe för att använda de olika funktionerna.

Inaktivera eller aktivera Identity Safe via snabbkontrollerna

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Gör något av följande under Snabbkontroller i fönstret Inställningar :

• Avmarkera Identity Safe för att inaktivera funktionen.

• Markera Identity Safe för att aktivera funktionen.

Så här inaktiverar du Identity Safe via fönstret Inställningar

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Flytta reglaget På/Av till höger till läget Av på raden Identity Safe i inställningsfönstret för Identitetsskydd.

3. Klicka på Verkställ.

Så här aktiverar du Identity Safe via fönstret Inställningar

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Flytta reglaget På/Av till vänster till läget på raden Identity Safe i inställningsfönstret för Identitetsskydd.

3. Klicka på Verkställ.

Om Identity Safe

Logga in i och ut ur Identity Safe