Inaktivera eller aktivera Autostart-objekt

Vissa program startar automatiskt varje gång du slår på datorn och körs parallellt. Dessa program kallas Autostart-objekt. Autostart-objekten ökar datorns starttid.

Med hjälp av Starthanteraren styr du effektivt hur Autostart-objekten ska fungera. Om du inte vill att ett program ska starta automatiskt när du startar datorn kan du inaktivera programmet i Starthanteraren. Du kan ange att vissa Autostart-program ska startas vid ett senare tillfälle.

Så här inaktiverar du Autostart-objekt

1. Klicka på Datoroptimering i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Kör Starthanteraren.

2. I kolumnen På/av avmarkerar du de program du inte vill ska starta automatiskt varje gång du slår på datorn.

3. Klicka på Verkställ för att spara ändringarna.

4. Klicka på Stäng.

Så här aktiverar du Autostart-objekt

1. Klicka på Datoroptimering i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Kör Starthanteraren.

2. I kolumnen På/av markerar du de program som du vill att ska starta automatiskt varje gång du slår på datorn.

3. Klicka på Verkställ för att spara ändringarna.

4. Klicka på Stäng.

Om Starthanteraren

Organisera autostartobjekt

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19793835_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 26/08/2011