Filtrera

Du kan aktivera eller inaktivera Norton AntiSpam på fliken Filtrera. När du har aktiverat Norton AntiSpam kan du konfigurera följande:

• Undantag i adressboken

• Listan över tillåtna

• Listan över blockerade

• Webbfråga

• Skyddade portar

Stänger du av Norton AntiSpam ökar du risken att få oönskad e-post. Genom att aktivera Norton AntiSpam skyddar du e-postklienten från oönskat innehåll. Därför ska du alltid låta Norton AntiSpam vara aktiverat.

Du kan använda följande alternativ på fliken Filtrera för att konfigurera Norton AntiSpam:

Filtrera

Alternativ

Beskrivning

Råd

Undantag i adressboken

Här kan du undanta e-postadresser som inte ska läggas till automatiskt i listan över tillåtna från adressboken.

Undanta de e-postadresser som inte ska läggas till automatiskt från adressboken i listan över tillåtna eller listan över blockerade.

Kontrollera listan över undantag i adressboken innan du importerar adressboken. Lägg till alla e-postadresser som inte ska importeras från adressboken i det kompatibla e-postprogrammet till listan över tillåtna.

Listan över tillåtna

Här kan du lägga till specifika adresser och domäner (exempelvis symantec@symantec.com) som du vill ta emot e-postmeddelanden från.

Lägg alltid till alla dina kända e-postadresser och domäner i listan över tillåtna. Detta alternativ hindrar dig från att förlora viktiga e-postmeddelanden från dina kända kontakter.

Listan över blockerade

Låter dig lägga till specifika adresser och domäner från vilka du inte vill ta emot e-postmeddelanden från.

Norton AntiSpam behandlar alla e-postmeddelanden från den här adressen eller domänen som skräppost.

Lägg alltid till misstänkta e-postadresser och domäner i listan över blockerade så att du inte får oönskade e-postmeddelanden från sådana adresser eller domäner.

Webbfråga

Skräppostmeddelanden som de lokala filtren klassificerar som legitima skickas till Symantecs webbservrar för extra filtrering.

Använd alltid webbfrågefiltret när du klassificerar skräppost.

Skyddade portar

Låter dig konfigurera POP3- och SMTP-portarna för skydd av e-post.

Om SMTP- och POP3-portnumren för ditt e-postprogram skiljer sig från standardportnumren måste du konfigurera Norton 360 Online.

Om inställningar i Norton AntiSpam

Om Norton AntiSpam

Ställa in Undantag i adressboken

Om konfiguration av POP3- och SMTP-portar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19732388_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 01/11/2011