Webbplatsen är inte säker

Symantec har analyserat webbplatsen och bedömt att den inte är säker att besöka. Det kan hända att skadliga program installeras på din dator från den här webbplatsen.

Den webbplats du besöker kan innehålla datorhot, identitetshot och olägenhetsfaktorer. Exempel på datorhot och identitetshot är virus, trojaner och maskar. Några exempel på olägenhetsfaktorer är popupfönster, hackarverktyg, skämtprogram, spårningsprogram, missledande program och oönskade program. Dessa hot kan angripa datorn och kan innebära att skadlig kod installeras utan din tillåtelse. Du kan se antalet datorhot, identitetshot och olägenhetsfaktorer i popupfönstret Norton webbplatssäkerhet.

Symantec rekommenderar att du inte besöker denna sida.

Klicka på Fullständig rapport om du vill se ytterligare information om webbplatsen. Med hjälp av den här länken kan du också skicka feedback om webbplatsen och läsa vad andra Norton-kunder har att säga.

Om skydd mot nätfiske

Om Norton Safe Web

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19692585_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 10/03/2011