Om schemalagda uppgifter

I Schemalagda uppgifter kan du definiera vilka uppgifter som Norton 360 Online ska köra automatiskt när datorn inte används. De hjälper dig också med att schemalägga säkerhetsåtgärder samt datoroptimering och säkerhetskopiering.

Schemalagda uppgifter har följande inställningar:

Automatiska uppgifter

Här har du möjlighet att ange uppgifter som ska köras automatiskt i bakgrunden när datorn inte används

Bland de automatiska uppgifterna finns Datorsäkerhet och Datoroptimering.

Du har följande alternativ:

• Tillfälliga Internet Explorer-filer

• Tillfälliga Windows-filer

• Internet Explorer-historik

• Diskoptimering

• Rensa registret

Schemaläggning

Här har du möjlighet att schemalägga Datorsäkerhet och Datoroptimering

Du kan ange hur ofta Norton 360 Online ska söka igenom datorn för säkerhets- prestandahöjande syfte, samt när säkerhetskopieringar ska utföras.

Följande alternativ finns tillgängliga för schemaläggning av Datorsäkerhet och Datoroptimering:

• Automatiskt (rekommenderas)

Detta alternativet rekommenderas. Norton 360 Online känner av när du inte använder datorn och kör uppgifterna.

• Varje vecka

Här kan du ange att uppgifterna ska köras varje vecka. Du måste ange dag och klockslag. Du har möjlighet att schemalägga uppgifterna så att de endast körs när datorn inte används.

• Varje månad

Här kan du ange att uppgifterna ska köras varje månad. Du måste ange klockslag och vilken dag i månaden uppgifterna ska köras. Du har möjlighet att schemalägga uppgifterna så att de endast körs när datorn inte används.

• Manuellt schema

Du kan köra uppgifterna manuellt.

Datorns prestanda maximeras om du schemalägger så att viktiga åtgärder utförs när datorn är inaktiv. Norton 360 Online identifierar din dator som inaktiv när det inte förekommit mus- eller tangentbordsaktivitet under tidsperioden du angivit. Norton 360 Online utför endast en sökning när datorn är inaktiv om sökningarna har schemalagts veckovis eller månadsvis och alternativet Kör endast när datorn inte används har markerats. Symantec rekommenderar att du markerar Kör endast när datorn inte används för att få bättre datorprestanda.

Via alternativet Klicka här för att schemalägga säkerhetskopiering kan du navigera till fönstret Hantera säkerhetskopior. Du kan schemalägga säkerhetskopieuppsättningen på fliken När.

Om schemaläggning av automatiska uppgifter

Om Norton 360 Online-inställningar

Göra egna inställningar i Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19651075_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/10/2011