Om inställningar för klientintegrering

På fliken Klientintegrering i fönstret för Skräppostinställningar finns en lista över de e-postprogram, eller klienter, som du har installerade på datorn samt de adressböcker som är kopplade till dem.

Följande alternativ finns på fliken Klientintegrering :

E-postklienter

Norton 360 Online har stöd för Norton AntiSpam-integrering med Microsoft Outlook och Outlook Express. I Windows Vista stöder Norton 360 Online även Norton AntiSpam-integrering med Windows Mail.

När du aktiverar en e-postklient så integreras Norton AntiSpam med e-postklienten.

Adressböcker

Norton 360 Online har stöd för Norton AntiSpam-integrering med adressböcker för e-postklienter som du vill att Norton AntiSpam ska importera e-postadresser från.

Du kan även importera den lista på adresser som finns i ett e-postprogram till listan över tillåtna. Du behöver inte integrera Norton AntiSpam med dina e-postklienter för att importera adresser till listan över tillåtna.

Med alternativet Feedback under raden Diverse kan du skicka feedback om det felaktigt klassificerade e-postmeddelandet till Symantec.

Alternativet är endast tillgängligt när Microsoft Outlook eller Outlook Express har installerats på din dator.

Alternativet Välkomstskärm under raden Diverse visar en kort presentation av Norton AntiSpam varje gång du startar ditt e-postprogram. Du kan stänga av alternativet Välkomstskärm om du inte vill visa den.

Följande e-postklienter stöder inte klientintegrering:

• Outlook 2010 64-bitars

• Thunderbird

• Windows Mail

Om inställningar i Norton AntiSpam

Om Norton 360 Online-inställningar

Göra egna inställningar i Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19650960_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 04/11/2011