Om inställningarna i Filtrera

På fliken Filtrera i fönstret Skräppostinställningar hittar du alternativ för konfiguration av skräppostinställningar.

Du kan använda följande alternativ på fliken Filtrera :

Undantag i adressboken

Här kan du undanta e-postadresser som inte ska läggas till automatiskt i listan över tillåtna från adressboken.

Listan över tillåtna

Här kan du lägga till specifika adresser och domäner (t.ex. @symantec.com) som du vill ta emot e-postmeddelanden från.

Listan över blockerade

Låter dig lägga till specifika adresser och domäner från vilka du inte vill ta emot e-postmeddelanden från.

Norton AntiSpam behandlar alla e-postmeddelanden från den här adressen eller domänen som skräppost.

Webbfråga

Skräppostmeddelanden som klassificeras som legitima i de lokala filtren skickas till Symantecs webbservrar för extra filtrering.

Skyddade portar

Låter dig konfigurera POP3- och SMTP-portarna för skydd av e-post.

Om inställningar i Norton AntiSpam

Om Norton 360 Online-inställningar

Göra egna inställningar i Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19650958_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 03/11/2011