Ytterligare hjälp med problem vid säkerhetskopiering

Om du stöter på problem med Symantec-produkten som du inte kan lösa, eller har frågor om produkten, kan du få mer hjälp. Du kan öppna supportwebbplatsen via fönstret Norton Autofix och söka i Symantecs kunskapsdatabas efter lösningar på dina problem.

Så här får du mer hjälp med säkerhetskopieringsproblem

1. Klicka på Support i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Få support.

2. Klicka på Öppna supportwebbplatsen i fönstret Norton Autofix för att öppna sidan.

Lösa ett problem med Norton Autofix

Om lösningar på problem som kan uppstå vid säkerhetskopiering

Om säkerhetskopiering och återställning i Norton

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19649041_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011