Köra diagnostikrapport

Diagnostikrapporten i Norton 360 Online samlar information om datorn, vilket inkluderar operativsystemet, program och maskinvara. Du kan använda rapporten för att hitta och åtgärda problemen.

Diagnostikrapporten är en realtidsrapport i Norton 360 Online. Rapporten genereras inte automatiskt i Norton 360 Online. Du skapar den manuellt via Kör diagnostikrapport.

Om Norton 360 Online hittar problem på datorn kan du lösa dem med alternativet Åtgärda.

Rapporten kan sparas, skickas med e-post eller skrivas ut för granskning.

Köra diagnostikrapport

1. Klicka på Datoroptimering i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Kör diagnostikrapport.

2. När aktiviteten har slutförts, kan du granska informationen i fönstret Diagnostikrapport och sedan klicka på Stäng.

Om fullständigt skydd

Köra rensning av registret

Om datoroptimering