Ändra användarnamn och lösenord.

Med Identity Safe kan du ändra användarnamn och lösenord för inloggningar som du har sparat i fönstret Redigera inloggningar. Den uppdaterade informationen fylls i automatiskt nästa gång du besöker samma webbsida.

Ändra användarnamnet

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera i raden Redigera inloggningar under Identity Safe.

3. I fönstret Redigera inloggningar går du till Inloggningar och markerar webbplatsen som du vill ändra användarnamnet för.

4. Klicka på Ändra intill rutan Användarnamn under Detaljer.

5. Skriv in det nya användarnamnet i dialogrutan Användarnamn i rutan Ange nytt användarnamn.

6. Klicka på OK.

7. Klicka på Stäng i fönstret Redigera inloggningar.

Ändra lösenordet

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera i raden Redigera inloggningar under Identity Safe.

3. Under Inloggningar i fönstret Redigera inloggningar markerar webbplatsen som du vill ändra lösenordet för.

4. Klicka på Visa intill rutan Lösenord under Detaljer.

Fönstret Bekräfta lösenord för Identity Safe öppnas. Fönstret öppnas endast om du har ändrat säkerhetsnivån för Identity Safe till Begär lösenord innan inloggningsuppgifter fylls i i fönstret Lösenord och säkerhet.

5. Gör följande i fönstret Bekräfta lösenordet för Identity Safe :

• Skriv ditt Identity Safe-lösenord i rutan där det står Skriv in lösenordet.

• Klicka på Bekräfta.

6. Ange det nya lösenordet i rutan Lösenord i fönstret Redigera inloggningar.

7. Klicka på Stäng.

8. Klicka på Ja i bekräftelserutan för att spara ändringarna.

Redigera inloggningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19648615_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 06/11/2011