Identity Safe: säkerhetshot

Den aktuella webbsidan har genomsökts efter ett eller flera säkerhetshot. Identity Safe fyller inte automatiskt i dina inloggningsdetaljer på den här platsen.

Du kan ange hur du vill att Identity Safe ska agera på platser som innehåller säkerhetsrisker. Följande alternativ finns tillgängliga:

Klicka här för mer information om webbplatsen.

Här visas en detaljerad rapport om webbplatsen du besöker.

När du klickar på den här länken öppnas webbplatsen Norton Safe Web i en nytt fönster i Internet Explorer, Chrome eller Firefox. Det finns också en detaljerad rapport om webbplatsens säkerhet i Norton Safe Web. Du kan visa användarrecensioner och ge feedback om webbplatsen.

Inte just nu

Välj det här alternativet om du inte vill att Identity Safe ska fylla i inloggningsuppgifterna automatiskt, eller kortuppgifterna på webbplatsen du besöker.

Fyll aldrig i

Välj det här alternativet om du fill att Identity Safe ska fylla i uppgifterna på webbplatsen som innehåller säkerhetshot.

Fyll i ändå den här gången

Välj det här alternativet för att fylla i dina inloggningsuppgifter.

När du klickar på detta alternativ visas alla inloggningar i Identity Safe som du har sparat för den här sidan. Du kan välja någon av inloggningarna i listan.

När du är på en webbsida som har formulär, visar Identity Safe de kort som du har sparat. Du kan välja ett kort i listan och låta Identity Safe fylla i formuläret med informationen från kortet.

Fyll alltid i

Välj det här alternativet om du vill att Identity Safe ska fylla i inloggningsuppgifterna oavsett vilken säkerhetsstatus webbplatsen som du besöker än har.

Om Identity Safe

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19586998_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 26/08/2011