Användarnamn

Ange användarnamnet för inloggningen i Identity Safe när du lägger till en inloggning manuellt. Skriv in ditt nya användarnamn i rutan Ange nytt användarnamn.

Ange lösenord för den nya inloggningen i textrutan Lösenord under Detaljer. Inloggningsinformationen visas under Detaljer endast när du väljer en inloggning under Inloggningar.

Du kan även ändra användarnamnet för inloggningarna som du har sparat i Identity Safe. Klicka på Ändra intill Användarnamn under Detaljer i fönstret Redigera inloggningar.

Förutom användarnamnet kan du även ändra lösenordet i fönstret Redigera inloggningar.

Om alternativet Redigera inloggningar

Ändra användarnamn och lösenord.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19213787_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 22/04/2011