Surfa säkert på internet med Norton Safe Web

Med Norton Safe Web kan du surfa, söka och handla säkert på internet. Norton Safe Web undersöker de webbplatser du besöker och upptäcker virus, spionprogram, malware och andra hot. Grundat på analysen ger Norton Safe Web säkerhetsomdömen om webbplatser, innan du besöker dem.

Norton Safe Web stöder webbläsarna Google Chrome, Microsoft Edge (Chromium-baserad och EdgeHTML-baserad), Mozilla Firefox och Apple Safari.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19116982
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 26/05/2020