Riskinformation

I fönstret Riskinformation visas vilken riskpåverkan en säkerhetsrisk har. Bland informationen finns riskens namn, typ av risk och beroenden. Om du klickar på risknamnet visas mer information om risken på webbplatsen Symantec Security Response.

På fliken Riskpåverkan anges även vilken inverkan säkerhetsrisken har på viktiga delar av datorn. Total riskpåverkan beräknas utifrån följande:

Prestanda

Mäter hur mycket säkerhetsrisken påverkar datorns prestanda.

Sekretess

Mäter i vilken omfattning säkerhetsrisken överför dina personuppgifter till fjärrsystem.

Borttagning

Mäter hur lätt det är att ta bort säkerhetsrisken från din dator

Smyg

Mäter antalet knep en säkerhetsrisk använder för att dölja sig för dig.

Du kan välja en kategori om du vill se mer information om säkerhetsriskbedömningar.

Åtgärder om en säkerhetsrisk hittas

Om fullständigt skydd

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1911665_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 18/04/2011