Lägg till objekt

Du kan lägga till objekt i fönstret Sökningsundantag i Norton 360 Online. I dialogrutan Lägg till objekt, kan du ange namnet på det objekt du vill undanta från upptäckt. Du kan även bläddra till mappen och välja objektet. Det kan även ange om undermappar ska tas med i fönstret Sökningsundantag.

Du kan undanta enheter, mappar, filgrupper eller enstaka filer:

C:\Program\

Alla filer i mappen Program på enhet C undantas.

\Program

Alla filer i mappen Program på alla enheter (t.ex. C:\Program och D:\Program) undantas

C:\mittprogram.exe

Undantar filen mittprogram på enhet C

mittprogram.exe

Undantar filen mittprogram.exe i alla mappar på alla enheter

Om du anger den fullständiga sökvägen till en fil (t.ex. C:\mittprogram.exe) och sedan flyttar eller ändrar filens namn, fungerar undantaget inte längre.

Undanta säkerhetshot från genomsökning

Om jokertecken

Om Undantag i realtid

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1911469_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 23/04/2011