Ta bort en anpassad sökning

Du kan ta bort en anpassad virussökning om den inte längre behövs.

Det gör du från fönstret Sökningar.

Så här tar du bort en anpassad sökning

1. Klicka på Datorsäkerhet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Kör sökningar.

2. Klicka på Anpassad sökning under Datorsökning i fönstret Sökningar.

3. Klicka på Kör.

4. I kolumnen Ta bort i fönstret Sökningar klickar du på ta bort-ikonen bredvid den anpassade genomsökning som du vill ta bort.

5. Klicka på Ja för att bekräfta att du vill ta bort sökningen.

Skapa en anpassad sökning

Om anpassade sökningar

Om Datorsökning

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1910897_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 23/08/2011