Skapa en anpassad sökning

I stället för att använda standardsökningarna som finns i rutan Sökningar kan du skapa egna sökningar som motsvarar dina specifika behov. Du kan till exempel skapa en genomsökning där en mapp som du sparar alla nedladdade filer i söks igenom.

Du skapar anpassade sökningar via fönstret Sökningar.

När du skapar anpassade sökningar kan du även ställa in så att de körs automatiskt på angivna datum och tider eller med jämna mellanrum.

Så här skapar du en anpassad sökning

1. Klicka på Datorsäkerhet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Kör sökningar.

2. Klicka på Anpassad sökning under Datorsökning i fönstret Sökningar.

3. Klicka på Kör.

4. Klicka på Skapa sökning i fönstret Sökningar.

5. I fönstret Ny sökning skriver du in ett namn på sökningen i rutan Namn på sökning.

Du får inte ange ett namn på sökningen som redan används.

6. Öppna fliken Sökobjekt anger du de objekt som du vill ska genomsökas. Välja sökobjekt

7. På fliken Sökschema ställer du in hur ofta och vid vilken tid du vill att sökningarna ska utföras. Schemalägga en sökning

8. På fliken Genomsökningsalternativ ställer du genomsökningsalternativen som du vill ha dem. Konfigurera sökalternativen

9. Klicka på OK.

Om anpassade sökningar

Redigera en anpassad sökning

Ta bort en anpassad sökning

Köra en anpassad sökning

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1910850_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 01/11/2011