Ladda ned Norton Bootable Recovery Tool-guiden

Om installationen av Norton-produkten misslyckas kan du ladda ned guiden Norton Bootable Recovery Tool. Den här enkla guiden hjälper dig att skapa Norton Bootable Recovery Tool på en cd, dvd eller USB-nyckel. Du kan söka igenom datorn och ta bort andra säkerhetshot som förhindrar en lyckad installation med Norton Bootable Recovery Tool.

Vi rekommenderar att du laddar ned och installerar guiden Norton Bootable Recovery Tool på en dator som inte är utsatt för några säkerhetshot, och skapar Norton Bootable Recovery Tool. Om du skapar Norton Bootable Recovery Tool på en smittad dator finns det risk för att cd:n, dvd:n eller USB-nyckeln för återställning smittas.

Du måste ha en aktiveringskod för att kunna använda Norton Bootable Recovery Tool.

Så här laddar du ned guiden för Norton Bootable Recovery Tool från Internet

1. Öppna webbläsaren och gå till följande webbadress:

http://www.norton.com/recoverytool_n360_sos

2. Följ anvisningarna på skärmen.

Så här laddar du ned guiden för Norton Bootable Recovery Tool från Norton 360 Online

1. Klicka på Sök nu i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Gör något av följande i fönstret Datorsökning :

• Klicka på Snabbsökning.

• Klicka på Fullständig systemsökning.

3. Klicka på klicka här nedtill i sökfönstret, bredvid Om du misstänker att det fortfarande finns risker.

4. Klicka på Ladda ned Norton Bootable Recovery Tool på webbsidan Norton Rescue Tools.

5. Följ anvisningarna på skärmen.

Om Norton Bootable Recovery Tool

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v16402158_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 24/04/2011