Ange Tidsgräns för inaktivitet

Du kan ställa in den tidsperiod efter vilken Norton 360 Online ska identifiera datorn som inaktiv. Välj ett värde (i minuter) mellan 1 och 30. Om du inte använder datorn under den specificerade tiden identifierar Norton 360 Online datorn som inaktiv. Norton 360 Online kör sedan de aktiviteter som ska utföras under inaktiv tid.

När du har angett Tidsgräns för inaktivitet kan du visa fältet Nedräkning vid inaktivitet i fönstret Norton-uppgifter. Fältet Nedräkning vid inaktivitet visar inaktivitetstiden i datorn.

Så här anger du Tidsgräns för inaktivitet via fönstret Inställningar

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Administrationsinställningar under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Välj varaktighet i listrutan på raden Tidsgräns för inaktivitet.

Du kanske måste bläddra nedåt i fönstret för att se alternativet.

4. Klicka på Tillämpa i fönstret Inställningar.

Så här anger du Tidsgräns för inaktivitet via fönstret Norton-inställningar

1. Klicka på Uppgifter i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Kontrollera Norton-uppgifter under Datoroptimering i fönstret Uppgifter.

3. Välj varaktighet i listrutan Tidsgräns för inaktivitet i fönstret Norton-uppgifter.

4. Klicka på Stäng.

Om processor- och minnesdiagram

Om Norton-uppgifter

Aktivera och inaktivera Optimering vid inaktivitet

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.