Tidsgräns för inaktivitet

Om du schemalägger en sökning för körning vid inaktivitet, identifierar Norton 360 Online när datorn är inaktiv och kör sökningarna då. Du kan ange Tidsgräns för inaktivitet efter vilken du vill att Norton 360 Online ska identifiera datorn som inaktiv. Om du t.ex. ställer in Tidsgräns för inaktivitet på tio minuter och inte använder datorn under tio minuter. I detta fall identifierar Norton 360 Online din dator som inaktiv efter 10 minuter. Du kan välja tidsgräns för inaktivitet mellan 1 och 30 minuter. Standardalternativet är 10 minuter.

När du har ställt in tidsgränsen kan du visa fältet Nedräkning vid inaktivitet i fönstret Norton-uppgifter för att bekräfta att datorn är i inaktivt tillstånd.

Ange Tidsgräns för inaktivitet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15977448_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 30/09/2011